Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν παραλαβή των παραγγελιών από τα καταστήματα Ν.Ηρακλείου και Μεταμόρφωσής.
  1. Αρχική
  2. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  3. Ιχνοστοιχεία
  4. Liquid Magnax
Liquid Magnax

Υγρό λίπασμα Μαγνησίου


Το LIQUID ΜΑGNAX είναι λίπασμα Μαγνησίου με Άζωτο και αμινοξέα. Απορροφάται εύκολα από τα φυτά και προλαμβάνει αλλά και διορθώνει τα συμπτώματα από την έλλειψη Μαγνησίου γρήγορα και αποτελεσματικά. Η συστηματική χρήση του μας εξασφαλίζει φυτά με πλούσια ανάπτυξη, αυξημένη αντοχή και υψηλή συνεκτικότητα στους καρπούς. Εμποδίζει το περιμετρικό μαύρισμα των φύλλων.Απαραίτητο για όλα τα φυτά. Ιδανικό για καμέλιες, λεμονιές, κωνοφόρα και φυτά εσωτερικού χώρου.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το MAGNAX συστήνεται για όλες τις καλλιέργειες για πρόληψη και θεραπεία τροφοπενιών Μαγνησίου. Βοηθάει την φωτοσύνθεση και την απορρόφηση των υπολοίπων στοιχείων. Συμβάλει στην ανάπτυξη, ενισχύει την ανθεκτικότητα και βελτιώνει τους καρπούς. Εφαρμόζεται με ριζοπότισμα ή με διαφυλλικούς ψεκασμούς.
 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Εφαρμογή με πότισμα: διαλύουμε 120-200ml σε 10 λίτρα νερό και ποτίζουμε περιμετρικά από τα φυτά σε ποσότητες ανάλογες του μεγέθους του φυτού.
Εφαρμογή με ψεκασμό: διαλύουμε 10-20ml σε 1 λίτρο νερό και ψεκάζουμε το φύλλωμα καθολικά, έχοντας ρυθμίσει τον ψεκαστήρα σε πολύ μικρή διάμετρο σταγόνας (σπρέι), ώστε το διάλυμα να απορροφηθεί από το φύλλο.


ΠΕΡΙΟΔΟΣ & ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Το MAGNAX εφαρμόζεται προληπτικά 2-3 φορές την περίοδο έντασης του κάθε φυτού: πριν και μετά την άνθιση, και στο μέσο της έντονης βλαστοφορίας. Δεν κάνουμε εφαρμογές σε περιόδους με ακραίες κλιματικές συνθήκες, καθώς και σε φυτά που προέρχονται από στρες δίψας ή κάυσωνα. Η εφαρμογή με ψεκασμό γίνεται καλύτερα πρωινές ώρες και αφού έχουμε σιγουρευτεί πως δεν θα ακολουθήσει βροχή.

 

Χωρητικότητα συσκευασίας 250ml.


ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
-Συνολικό Αζωτο (Ν):6,1%
Νιτρικό 5,2% Οργανικό 0,9%
-Συνολικό Μαγνήσιο (ΜgO):7,5%
-L-Αμινοξέα 5%

AΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ
Αποθηκεύστε σε μέρος δροσερό και ξηρό, μακριά από παιδιά και τρόφιμα. Μην εκθέτετε το προϊόν σε ηλιακή ακτινοβολία. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια και το δέρμα. Επιβλαβές εάν καταποθεί. Μετά την χρήση πλένετε τα χέρια σας. Ανακυκλώστε την συσκευασία. ΔΕΝ περιέχει Χλώριο και δεν είναι τοξικό. 
Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 2107793777
Ομάδα λιπασμάτων Νέου τύπου Γ'  Αριθμός κυκλοφορίας:23
Παραγωγή & διάθεση: ΦYTONET IKE Αμαλιάδος 24 Αχαρνές τκ13672
τηλ.2106740188   info@fytonet.gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Liquid Magnax

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.01124
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 3,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,15€

Ετικέτες: Liquid, Magnax, Ιχνοστοιχεία, Φυτοnet