Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν παραλαβή των παραγγελιών από τα καταστήματα Ν.Ηρακλείου και Μεταμόρφωσής.
  1. Αρχική
  2. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  3. Ιχνοστοιχεία
  4. Liquid Kalix
Liquid Kalix Ιχνοστοιχεία

Υγρό λίπασμα Καλίου


Το KALIX είναι λίπασμα Καλίου με χουμικά και φουλβικά οξέα. Απορροφάται εύκολα από τα φυτά και προλαμβάνει αλλά και διορθώνει τα συμπτώματα από την έλλειψη Καλίου γρήγορα και αποτελεσματικά. Η συστηματική λίπανση 
με το KALIX μας εξασφαλίζει φυτά με πλούσια άνθιση, αυξημένη καρπόδεση και υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στα άνθη και τους καρπούς.
Απαραίτητο για όλα τα  φυτά. Ιδανικό για ανθόφυτα και καρποφόρα.


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


Το KALIX συστήνεται για όλες τις καλλιέργειες για πρόληψη και θεραπεία τροφοπενιών Καλίου. Ενισχύει την φωτοσύνθεση και την διακίνηση των σακχάρων και του αμύλου. Βοηθά στην απορρόφηση του νερού και στην σωστή λειτουργία των στοματίων. Εφαρμόζεται με ριζοπότισμα ή με διαφυλλικούς ψεκασμούς.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ


Εφαρμογή με πότισμα: διαλύουμε 60-100ml σε 10 λίτρα νερό και ποτίζουμε περιμετρικά από τα φυτά σε ποσότητες ανάλογες του μεγέθους του φυτού.
Εφαρμογή με ψεκασμό: διαλύουμε 5-8ml σε 1 λίτρο νερό και ψεκάζουμε το φύλλωμα καθολικά, έχοντας ρυθμίσει τον ψεκαστήρα σε πολύ μικρή διάμετρο σταγόνας (σπρέι), ώστε το διάλυμα να απορροφηθεί από το φύλλο.


ΠΕΡΙΟΔΟΣ & ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ


Το KALIX εφαρμόζεται προληπτικά 4-5 φορές την περίοδο έντασης του κάθε φυτού: πριν και μετά την άνθιση, κατά την καρπόδεση και κατά την ωρίμανση. Δεν κάνουμε εφαρμογές σε περιόδους με ακραίες κλιματικές συνθήκες, καθώς και σε φυτά που προέρχονται από στρες δίψας ή κάυσωνα. Η εφαρμογή με ψεκασμό γίνεται καλύτερα πρωινές ώρες και αφού έχουμε σιγουρευτεί πως δεν θα ακολουθήσει βροχή.

Χωρητικότητα συσκευασίας 250ml.

 

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
-Συνολικό Κάλιο (Κ2Ο):27%
100% υδατοδιαλυτό.
-Χουμικά και φουλβικά οξέα.


AΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ
Αποθηκεύστε σε μέρος δροσερό και ξηρό, μακριά από παιδιά και τρόφιμα. Μην εκθέτετε το προϊόν σε ηλιακή ακτινοβολία. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια και το δέρμα. Επιβλαβές εάν καταποθεί. Μετά την χρήση πλένετε τα χέρια σας. Ανακυκλώστε την συσκευασία. ΔΕΝ περιέχει Χλώριο και δεν είναι τοξικό. 
Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 2107793777
Ομάδα λιπασμάτων Νέου τύπου Β'  Αριθμός κυκλοφορίας:23
Παραγωγή & διάθεση: ΦYTONET IKE Αμαλιάδος 24 Αχαρνές τκ13672
τηλ.2106740188   info@fytonet.gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Liquid Kalix

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.01123
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 4,40€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,89€

Ετικέτες: Ιχνοστοιχεία, Λιπάσματα