Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν παραλαβή των παραγγελιών από τα καταστήματα Ν.Ηρακλείου και Μεταμόρφωσής.
  1. Αρχική
  2. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  3. Ιχνοστοιχεία
  4. Φυτοnet Antistress COLD
Φυτοnet Antistress COLD Ιχνοστοιχεία Φυτώρια - e-fytonet.gr

Λιπασματα για λουλουδια

Το Antistress COLD είναι ένα υψηλής ποιότητας μίγμα ιχνοστοιχείων με την μορφή πλήρως υδατοδιαλυτής σκόνης. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και θεραπεία τροφοπενιών Μαγνησίου, Ασβεστίου, Βορίου και Ψευδαργύρου, αλλά και για την προετοιμασία και θωράκιση των φυτών για τις δυσμενείς συνέπειες του ψύχους. Η εφαρμογή του ενισχύει την φωτοσυνθετική ικανότητα των φυτών και λόγω της ειδικής σύνθεσης εξασφαλίζεται πολύ υψηλός βαθμός αφομοίωσης και πολύ γρήγορη αντίδραση. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε καλλωπιστικά φυτά όσο και σε καλλιέργειες. Ιδανικό για τα φυτά που εμφανίζουν συχνά συμπτώματα από τροφοπενία Μαγνησίου, όπως οι Γαρδένιες και οι Καμέλιες, και για όσα είναι επιρρεπή σε ζημιές λόγω ψύχους, όπως τα εσπεριδοειδή, οι φίκοι, οι Ιβίσκοι, οι Βουκαμβίλιες κλπ.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Το Antistress COLD εφαρμόζεται με ριζοπότισμα αλλά και μέσω ψεκασμού του φυλλώματος (διαφυλλικά) για ταχύτερα αποτελέσματα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ:

Για εφαρμογές με ριζοπότισμα διαλύουμε 10γρ. σε 5λτ. νερό, και ποτίζουμε επαρκώς. Για διαφυλλικές εφαρμογές, αραιώνουμε 10γρ. σε 8λτ. νερό και ψεκάζουμε καθολικά. Ο ψεκασμός δεν πρέπει να γίνεται ημέρες και ώρες που επικρατούν ακραίες συνθήκες και τα φυτά πριν την εφαρμογή δεν πρέπει να είναι διψασμένα. Επίσης ο συνδυασμός με ένα προσκολλητικό, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Για την θεραπεία βεβαιωμένων τροφοπενιών, επεμβαίνουμε με 3 διαδοχικές εφαρμογές ανά 20 μέρες, ανεξάρτητα από την εποχή. Για την πρόληψη τροφοπενιών μπορούμε να κάνουμε περιοδικές εφαρμογές σε όλη την διάρκεια του έτους, ανά 2-2,5 μήνες. Τέλος για την θωράκιση των φυτών έναντι του ψύχους κάνουμε διαφυλλικούς ψεκασμούς κάθε μήνα, από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ :

Διατηρήστε το καλά σφραγισμένο και αποθηκευμένο στη συσκευασία του. Πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. Κρατήστε το μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Αποθηκεύστε το σε ξηρό μέρος, μακριά από έντονο φως.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Φυτοnet Antistress COLD

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.00956
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 4,00€
  • 3,19€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, Ιχνοστοιχεία, Φυτοnet