ΑΜΥΝΑ ''ΓΑΛΑΖΟΠΕΤΡΑ'' (πέτρα)

Νέο  ΑΜΥΝΑ ''ΓΑΛΑΖΟΠΕΤΡΑ'' (πέτρα) Ιχνοστοιχεία Φυτώρια - e-fytonet.gr
Κατασκευαστής: Φυτοnet
Κωδικός Προϊόντος: EP.00982
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
2,50€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Βάρος/Όγκος:

Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι

Το ΑΜΥΝΑ ''ΓΑΛΑΖΟΠΕΤΡΑ'' είναι λίπασμα Πενταϋδρικού Θειικού Χαλκού  σε μορφή πέτρας, για την πρόληψη και την θεραπεία τροφοπενιών Χαλκού και Θείου. Ενισχύει την σύνθεση χλωροφύλλης, τον μεταβολισμό των υδατανθράκων, και την παραγωγή πρωτεϊνών.

Διατίθεται σε συσκευασίες των 200gr και 500gr. ΛΙΠΑΣΜΑ Ε.Κ.

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Σε δενδροκομικές καλλιέργειες, σκορπιστά γύρω από τον κορμό των δέντρων τον χειμώνα, σε ποσότητα 1-2κιλ/στρέμμα ή 80-150γρ/δέντρο, ανάλογα με το μέγεθος των δέντρων την ένταση της τροφοπενίας και την συνεκτικότητα του εδάφους. Διαλύεται σταδιακά με τις βροχές. Μην υπερβαίνετε την δοσολογία.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Δεν συνδυάζεται με φυτοπροστατευτικά σκευάσματα .

 

ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΦΘΑΛΜΙΚΟ ΕΡΕΘΙΣΜΟ: Σε περίπτωση επαφής , ξεπλύνετε τα μάτια με καθαρό νερό προσεκτικά για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους. Εάν δεν υποχωρεί ο ερεθισμός επισκεφθείτε γιατρό. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: Σε περίπτωση επαφής πλύνετε με σαπούνι και νερό. Εάν δεν υποχωρεί ο ερεθισμός συμβουλευθείτε γιατρό.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε κατά την χρήση. Φοράτε προστατευτικά ενδύματα, γάντια, γυαλιά και μάσκα προστασίας αναπνοής. Πλύνετε τα μολυσμένα ρούχα πριν τα ξαναχρησιμοποιήσετε.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες συνέπειες. Να μην απελευθερώνεται άσκοπα στο περιβάλλον. Συλλέξτε προσεκτικά τυχόν χυμένη ποσότητα.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 210 7793777

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Σε μέρος ξηρό, δροσερό, μακριά από παιδιά!

ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΘΕΙΙΚΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΠΕΝΤΑΫΔΡΙΚΟΣ(CuSO4 - 5*H2O)
ΘΕΙΟ13%
ΧΑΛΚΟΣ25%
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: