Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν παραλαβή των παραγγελιών από τα καταστήματα Ν.Ηρακλείου και Μεταμόρφωσής.
  1. Αρχική
  2. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  3. Ιχνοστοιχεία
  4. Liquid Fedamin
Βιολογικα λιπασματα - Liquid Fedamin Ιχνοστοιχεία Φυτώρια - e-fytonet.gr

Βιολογικα λιπασματα

Υγρό λίπασμα σιδήρου


Το LIQUID FEDAMIN είναι λίπασμα σιδήρου με αμινοξέα. Απορροφάται εύκολα από τα φυτά και προλαμβάνει αλλά και διορθώνει τα συμπτώματα από την έλλειψη σιδήρου, γρήγορα και αποτελεσματικά. 
Η συστηματική λίπανση με το FEDAMIN μας εξασφαλίζει φυτά με σκούρο πράσινο φύλλωμα, δυναμική ανάπτυξη και υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στα άνθη και τους καρπούς.
Απαραίτητο για όλα τα φυτά. Ιδανικό για γαρδένιες και λεμονιές.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το FEDAMIN συστήνεται για όλες τις καλλιέργειες για πρόληψη και θεραπεία τροφοπενιών σιδήρου. Εφαρμόζεται με ριζοπότισμα ή με διαφυλλικούς ψεκασμούς. Είναι κατάλληλο και για βιολογική γεωργία.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Εφαρμογή με πότισμα: διαλύουμε 50-80ml σε 10 λίτρα νερό και ποτίζουμε περιμετρικά από τα φυτά σε ποσότητες ανάλογες του μεγέθους του φυτού. Σε μικρότερα φυτά στον κήπο ή σε γλάστρα, αρκούν 1-2 λίτρα διαλύματος, ενώ σε μεγάλα φυτά μπορεί να χρειαστούν ακόμα και 6-8 λίτρα. Στις γλάστρες προσέχουμε την ποσότητα ώστε να μην βγει από την στράγγιση.
Εφαρμογή με ψεκασμό: διαλύουμε 4-6ml σε 1 λίτρο νερό και ψεκάζουμε το φύλλωμα καθολικά, έχοντας ρυθμίσει τον ψεκαστήρα σε πολύ μικρή διάμετρο σταγόνας (σπρέι), ώστε το διάλυμα να παραμείνει στο φύλλο και να απορροφηθεί.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ & ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Το FEDAMIN εφαρμόζεται 3-4 φορές την άνοιξη και 3-4 φορές το φθινόπωρο για συστηματική πρόληψη κατά της τροφοπενίας σιδήρου. Στην περίπτωση που έχουμε φυτά ή δέντρα με έλλειψη, εφαρμόζουμε κάθε 15 ημέρες μέχρι την εξάλειψη των συμπτωμάτων. Δεν κάνουμε εφαρμογές σε περιόδους με ακραίες κλιματικές συνθήκες, καθώς και σε φυτά που προέρχονται από στρες δίψας ή κάυσωνα. Η εφαρμογή με ψεκασμό γίνεται καλύτερα πρωινές ώρες και αφού έχουμε σιγουρευτεί πως δεν θα ακολουθήσει βροχή. Σε αλκαλικά εδάφη συστήνεται  η μέθοδος του ψεκασμού.

 

Χωρητικότητα συσκευασίας 250ml.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα φυτοπροστατευτικά και τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα, αλλά προτείνεται πάντα ένα τεστ συνδιαστικότητας.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
 -Σίδηρος(Fe EDTA):5%
   Fe-0.65%
 -Συνολικό Άζωτο(Ν):2%
   Οργανικό Άζωτο 2%
 -L-Αμινοξέα:12%
ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
-pH:5,0-5,5
-Αγωγιμότητα:12,4mS/cm

AΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ Αποθηκεύστε σε μέρος δροσερό και ξηρό,
μακριά από παιδιά και τρόφιμα. Μην εκθέτετε το προϊόν σε ηλιακή ακτινοβολία. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια και το δέρμα. Επιβλαβές εάν καταποθεί. Μετά την χρήση πλένετε
τα χέρια σας. Ανακυκλώστε την συσκευασία.
ΔΕΝ περιέχει Χλώριο και δεν είναι τοξικό. 
Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 2107793777
Ομάδα λιπασμάτων Νέου τύπου Β'
Αριθμός κυκλοφορίας:22
Παραγωγή & διάθεση: ΦYTONET IKE Αμαλιάδος 24 Αχαρνές τκ13672
τηλ.2106740188   info@fytonet.gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Liquid Fedamin

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.01113
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 4,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,54€

Ετικέτες: Βιολογικα λιπασματα, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, Ιχνοστοιχεία