Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν παραλαβή των παραγγελιών από τα καταστήματα Ν.Ηρακλείου και Μεταμόρφωσής.
  1. Αρχική
  2. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  3. Λιπάσματα
  4. Liquid Seaweed
Βιολογικα λιπασματα - Liquid Seaweed

Βιολογικα λιπασματα

Υγρό οργανικό λίπασμα

Το LIQUID SEAWEED είναι ένα οργανικό λίπασμα με 7.5% πυκνό εκχύλισμα από φύκια, πλούσιο σε φυσικές φυτορυθμιστικές ουσίες όπως αυξίνες, γιββερελλίνες, μπεταΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Με την συστηματική χρήση του SEAWEED πετυχαίνουμε καλύτερη συνολική ανάπτυξη, βελτιωμένη άνθιση και καρπόδεση, αποτροπή της ανθόρροιας και της καρπόπτωσης, υψηλότερες αντοχές σε καύσωνα και παγετό και μεγαλύτερους ποιοτικούς καρπούς. Ιδανικό για καρποφόρα δέντρα, αμπέλι και καλλωπιστικά.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το SEAWEED συστήνεται για όλες τις καλλιέργειες για την δομική βελτίωση των κυτταρικών λειτουργιών όλων των οργάνων των φυτών. Εφαρμόζεται με ριζοπότισμα ή με διαφυλλικούς ψεκασμούς. Επίσης συστήνεται για την αύξηση της φυτρωτικότητας των σπόρων και την μείωση του στρες μεταφύτευσης γυμνόριζου πολλαπλασιαστικού υλικού.  Είναι κατάλληλο και για βιολογική γεωργία.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Εφαρμογή με πότισμα: διαλύουμε 80-100ml σε 10 λίτρα νερό και ποτίζουμε περιμετρικά από τα φυτά σε ποσότητες ανάλογες του μεγέθους του φυτού. Εφαρμογή με ψεκασμό: διαλύουμε 8-10ml σε 1 λίτρο νερό και ψεκάζουμε το φύλλωμα καθολικά, έχοντας ρυθμίσει τον ψεκαστήρα σε πολύ μικρή διάμετρο σταγόνας (σπρέι), ώστε το διάλυμα να παραμείνει στο φύλλο και να απορροφηθεί. Σε μεγάλα δέντρα και σε αμπέλια, συστήνεται καλύτερα ο ψεκασμός ως αποδοτικότερη μέθοδος. Οι σπόροι, τα ριζώματα και τα μοσχεύματα, εμβαπτίζονται σε διάλυμα 20ml/1λίτρο νερού πριν την σπορά ή την φύτευση.

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ & ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Το SEAWEED εφαρμόζεται 3-4 φορές τον χρόνο στις πολυετείς καλλιέργειες στα στάδια πριν την άνθιση, κατά την καρπόδεση, στην ανάπτυξη του καρπού και πριν την συγκομιδή. Στις μονοετείς καλλιέργειες γίνονται  3-4 συνολικές εφαρμογές στα αντίστοιχα στάδια. Στα καλλωπιστικά κάνουμε 4-5 εφαρμογές την περίοδο της έντονης ανάπτυξης και της ανθοφορίας ανά 15-20 ημέρες. Η εφαρμογή με ψεκασμό γίνεται καλύτερα πρωινές ώρες και αφού έχουμε σιγουρευτεί πως δεν θα ακολουθήσει βροχή. 

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα φυτοπροστατευτικά και τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα εκτός από τα ελαιούχα, 
αλλά προτείνεται πάντα ένα τεστ συνδιαστικότητας.

 

Χωρητικότητα συσκευασίας 250ml.


ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
 -Συνολικό Άζωτο(Ν):2,2%
    Ουρικό Άζωτο 0,15%
    Οργανικό Άζωτο 0,03%
-Σίδηρος (Fe): 430ppm
-Ψευδάργυρος(Zn):390ppm
-Bόριο (Β):140ppm
ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
-pH:8,3
-Αγωγιμότητα:20mS/cm

AΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ Αποθηκεύστε σε μέρος δροσερό και ξηρό,
μακριά από παιδιά και τρόφιμα. Μην εκθέτετε το προϊόν σε ηλιακή ακτινοβολία. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια και το δέρμα. Επιβλαβές εάν καταποθεί. 
Μετά την χρήση πλένετε τα χέρια σας. Ανακυκλώστε την συσκευασία.
ΔΕΝ περιέχει Χλώριο και δεν είναι τοξικό. 
Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 2107793777
Ομάδα λιπασμάτων Νέου τύπου ΣΤ'
Αριθμός κυκλοφορίας:24
Παραγωγή & διάθεση: ΦYTONET IKE Αμαλιάδος 24 Αχαρνές τκ13672
τηλ.2106740188   info@fytonet.gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Liquid Seaweed

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.01117
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 4,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Ετικέτες: Βιολογικα λιπασματα, Liquid, Seaweed, Λιπάσματα, Φυτοnet