Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν παραλαβή των παραγγελιών από τα καταστήματα Ν.Ηρακλείου και Μεταμόρφωσής.
  1. Αρχική
  2. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  3. Ανόργανα
  4. Liquid Generic
Λιπασματα για λουλουδια - Liquid Generic γενικής χρήσης Ανόργανα Φυτώρια - e-fytonet.gr

Λιπασματα για λουλουδια

Υγρό πλήρες λίπασμα γενικής χρήσης.
 

Το LIQUID GENERIC είναι ένα πλήρες λίπασμα με όλα τα βασικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Απορροφάται εύκολα από τα φυτά και ενισχύει την ανάπτυξη σε επίπεδο θρέψης γρήγορα και αποτελεσματικά. 
Η ισορροπημένη λίπανση με το GENERIC μας εξασφαλίζει φυτά με πλούσιο φύλλωμα, δυνατό και υγιές ριζικό σύστημα, έντονη ανθοφορία και μεγαλύτερη συνολική ανθεκτικότητα .

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το GENERIC είναι ιδανικό για όλα τα φυτά στον κήπο ή το μπαλκόνι. Εξαιτίας της ισορροπημένης του σύνθεσης παρέχει πλήρη θρέψη σε όλα τα μέρη και σε όλα τα στάδια ανάπτυξης ενός φυτού. Εφαρμόζεται σε ποώδη, θάμνους και δέντρα με ριζοπότισμα ή με διαφυλλικούς ψεκασμούς. Συστήνεται για όλα τα καλλωπιστικά ανεξαιρέτως.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Εφαρμογή με πότισμα: διαλύουμε 60-100ml σε 10 λίτρα νερό και ποτίζουμε περιμετρικά από τα φυτά σε ποσότητες ανάλογες του μεγέθους του φυτού. Σε μικρότερα φυτά στον κήπο ή σε γλάστρα, αρκούν 1-2 λίτρα διαλύματος, ενώ σε μεγάλα φυτά μπορεί να χρειαστούν ακόμα και 6-8 λίτρα. Στις γλάστρες προσέχουμε την ποσότητα ώστε να μην βγει από την στράγγιση.
Εφαρμογή με ψεκασμό: διαλύουμε 5-8ml σε 1 λίτρο νερό και ψεκάζουμε το φύλλωμα καθολικά, έχοντας ρυθμίσει τον ψεκαστήρα σε πολύ μικρή διάμετρο σταγόνας (σπρέι), ώστε το διάλυμα να παραμείνει στο φύλλο και να απορροφηθεί.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ & ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Το GENERIC εφαρμόζεται κάθε 15-20 μέρες όλη την άνοιξη και το φθινόπωρο και κάθε 30-35 μέρες τον υπόλοιπο χρόνο με τις αραιότερες δόσεις. Δεν κάνουμε εφαρμογές τις ημέρες με ακραίες κλιματικές συνθήκες, καθώς και σε φυτά που προέρχονται από στρες δίψας ή κάυσωνα. Η εφαρμογή με ψεκασμό γίνεται καλύτερα πρωινές ώρες και αφού έχουμε σιγουρευτεί πως δεν θα ακολουθήσει βροχή. Η συστηματική και αδιάληπτη εφαρμογή μας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Χωρητικότητα συσκευασίας 275ml.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα φυτοπροστατευτικά και τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα, αλλά προτείνεται πάντα ένα τεστ συνδιαστικότητας.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
  -Συνολικό Άζωτο(Ν):4%
      Ουρικό Άζωτο 4%
 -Συν. Φώσφορος(Ρ2Ο5):5%
      100% διαλυτός σε νερό
 -Συνολικό Κάλιο(Κ2Ο):8%
      100% διαλυτό σε νερό
 -Σίδηρος(Fe):100ppm
 -Ψευδάργυρος(Zn):50ppm
 -Μαγγάνιο(Mn):50ppm
 -Χαλκός(Cu):50ppm
 -Βόριο(B):20ppm

AΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ Αποθηκεύστε σε μέρος δροσερό και ξηρό,
μακριά από παιδιά και τρόφιμα. Μην εκθέτετε το προϊόν σε ηλιακή ακτινοβολία. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια και το δέρμα. Επιβλαβές εάν καταποθεί. Μετά την χρήση πλένετε τα χέρια σας. Ανακυκλώστε την συσκευασία.
ΔΕΝ περιέχει Χλώριο και δεν είναι τοξικό. 
Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 2107793777
ΛΙΠΑΣΜΑ Ε.Κ.
Παραγωγή & διάθεση: ΦYTONET IKE Αμαλιάδος 24 Αχαρνές τκ13672
τηλ.2106740188   info@fytonet.gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Liquid Generic γενικής χρήσης

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.01114
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 4,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,98€

Ετικέτες: Λιπασματα για λουλουδια, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, Ανόργανα, Φυτοnet