Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν παραλαβή των παραγγελιών από τα καταστήματα Ν.Ηρακλείου και Μεταμόρφωσής.
  1. Αρχική
  2. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  3. Ανόργανα
  4. GRAIN ''SUL-FER''
Λιπασματα για λουλουδια - GRAIN ''SUL-FER''  Ανόργανα Φυτώρια - e-fytonet.gr

Λιπασματα για λουλουδια

Το Φυτοnet GRAIN ''SUL-FER'' είναι ένα εξαιρετικό κοκκώδες λίπασμα με 12% Θειικό Σίδηρο και 5% Μαγνήσιο. Επίσης περιέχει Ψευδάργυρο και Μαγγάνιο.

Διατίθεται σε συσκευασίες των 1Kg , 2Kg και 5Kg. ΛΙΠΑΣΜΑ Ε.Κ.

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ-ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ιδανικό για Εσπεριδοειδή. Για δέντρα 500-1200γρ. λιπάσματος γύρω από κάθε ρίζα, ανάλογα με το μέγεθος, την ηλικία και την ανάπτυξη. Για θάμνους ή κλήματα 400-800γρ. Για ετήσια κηπευτικά ή καλλωπιστικά 30-50γρ.  Μετά από την εφαρμογή σκαλίζουμε ελαφρώς και ποτίζουμε καλά. Η εφαρμογή γίνεται 2 φορές τον χρόνο στις αρχές της άνοιξης και του φθινοπώρου. Στα φυλλοβόλα είδη μειώνουμε την φθινοπωρινή δόση. Αποφεύγουμε την εφαρμογή με ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από ηλιακή ακτινοβολία, υγρασία, πηγές ανάφλεξης, τρόφιμα και παιδιά. Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ή δερματικό ερεθισμό. Ξεπλύνετε καλά και αν δεν υποχωρούν τα συμπτώματα καλέστε τον γιατρό.  Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε κατά την χρήση.  Απορρίψτε την συσκευασία ως επικίνδυνη. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς. Μην υπερβαίνετε την δοσολογία. Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων 210-7793777.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

GRAIN ''SUL-FER''

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.00970
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 2,20€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1,95€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Λιπασματα για λουλουδια, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, Ανόργανα, Φυτοnet