Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν παραλαβή των παραγγελιών από τα καταστήματα Ν.Ηρακλείου και Μεταμόρφωσής.
  1. Αρχική
  2. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  3. Ανόργανα
  4. Crystal 30-10-10 για ανάπτυξη
Λιπασματα για λουλουδια - Crystal 30-10-10 για ανάπτυξη Ανόργανα Φυτώρια - e-fytonet.gr

Λιπασματα για λουλουδια

Το Φυτοnet Crystal 30-10-10 είναι ένα κρυσταλλικό λίπασμα πλήρως διαλυτό στο νερό, το οποίο περιέχει ένα ειδικό συνδυασμό αζώτου, φωσφόρου και καλίου, των τριών δηλαδή βασικών στοιχείων της θρέψης όλων των φυτών, που εξασφαλίζει ζωηρή ανάπτυξη φύλλων, κλαδιών και βλαστών. Επιπλέον είναι εμπλουτισμένο με ένα ιδανικό μίγμα άμεσα αφομοιώσιμων ιχνοστοιχείων (σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο, βόριο, μολυβδαίνιο) τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο τόσο στη σωστή ανάπτυξη των φυτών όσο και στην καλή υγεία τους.
Το Φυτοnet Crystal 30-10-10 είναι κατάλληλο για όλα τα φυτά και τα δέντρα καθώς και όλους τους τύπους εδαφών (όξινα, αλκαλικά, αλατούχα κτλ.). Τα αποτελέσματά του είναι εξαιρετικά όταν εφαρμόζεται τόσο στα φύλλα μέσω ψεκασμών (διαφυλλικοί ψεκασμοί) όσο και στο έδαφος μέσω ποτισμάτων στην περιοχή των ριζών (ριζοποτίσματα). Χρησιμοποιώντας συστηματικά το Φυτοnet Crystal 30-10-10 επιτυγχάνουμε:
•    Ισχυρή ανάπτυξη βλαστών, κλαδιών και φύλλων σε όλα τα καλλωπιστικά φυτά και τους θάμνους.
•    Ενίσχυση της ανάπτυξης και αυξημένες αποδόσεις σε όλες τις καλλιέργειες κηπευτικών και δέντρων.
•    Αύξηση της χλωροφύλλης και έντονη ανάπτυξη του γκαζόν.
•    Μείωση της εμφάνισης τροφοπενιών σιδήρου, ψευδαργύρου και μαγγανίου που προκαλούν κιτρίνισμα στα φύλλα και πτώση των ανθών. 

 Διατίθεται σε αεροστεγές δοχείο 500 gr. και σε επανασφραγιζόμενη σακούλα 1Kg.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ - ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ


Διαφυλλική Εφαρμογή: 15-30 γρ. (2-3 κουταλιές του γλυκού) ανά 10 λίτρα νερό. Ψεκάζουμε σε όλο το φύλλωμα ώστε να κάνουμε καλό λούσιμο.
Ριζοπότισμα: 20-40 γρ. (2-4 κουταλιές του γλυκού) ανά 10 λίτρα νερό. Ποτίζουμε στο χώμα της γλάστρας ή στο έδαφος περιμετρικά από το βλαστό ή τον κορμό ώστε το λίπασμα να φθάσει στις ρίζες.
Εδαφική Εφαρμογή: Σκορπίζουμε στο χώμα της γλάστρας ή στο έδαφος περιμετρικά από το βλαστό ή τον κορμό και κατόπιν ποτίζουμε (Mικρές γλάστρες: 7-10 γρ. ή 1 κουτάλι του γλυκού, Μεγάλες γλάστρες: 16-20 γρ. ή 2 κουταλιές του γλυκού, Θάμνοι-Κηπευτικά-Καλλωπιστικά στο έδαφος: 30-40 γρ. ή 3-4 κουταλιές του γλυκού, Δέντρα-Αμπέλια: 40-60 γρ. ή 4-6 κουταλιές του γλυκού).

 

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ


Εφαρμόζουμε σύμφωνα με μία από τις παραπάνω μεθόδους κάθε 10-15 ημέρες από Άνοιξη έως Φθινόπωρο. Να αποφεύγονται οι διαφυλλικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων (παγωνιά, καύσωνας). Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι διαφυλλικοί ψεκασμοί να γίνονται κατά τις πρωινές ή τις απογευματινές ώρες.

 

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ


Πριν αναμίξετε με οποιοδήποτε άλλο λίπασμα ή φυτοφάρμακο, ζητήστε τη συμβουλή γεωπόνου. Ξεπλύνετε καλά τα χέρια σας πριν από κάθε χρήση. Διατηρήστε το μακριά από παιδιά και υψηλές θερμοκρασίες. Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Crystal 30-10-10 για ανάπτυξη

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.01143
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 4,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,54€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Λιπασματα για λουλουδια, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, Ανόργανα, Φυτοnet