Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Δωρεάν παραλαβή των παραγγελιών από τα καταστήματα Ν.Ηρακλείου και Μεταμόρφωσής.
  1. Αρχική
  2. ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ
  3. Φυτοnet ECOmpost
Κατόπιν συνεννόησης Φυτοnet ECOmpost ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ Φυτώρια - e-fytonet.gr

Το Φυτοnet ECOmpost  είναι προϊόν φυσικής αποδόμησης γεωργικών φυτικών υπολειμμάτων , στρωμνών ζώων και υπολειμμάτων της παραγωγής τροφίμων . Παράγεται με φυσική διαδικασία , από την δράση αερόβιων μικροοργανισμών ΧΩΡΙΣ προσθήκη χημικών .

Ικανοποιεί όλες τις Εθνικές και κοινοτικές απαιτήσεις και κανονισμούς για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικών κομπόστ.

Είναι εμπλουτισμένο με το φυσικό ορυκτό αργιλικό πέτρωμα Ατταπουλγίτη σε περιεκτικότητα 3γρ/λτ

Είναι απολύτως σταθεροποιημένο και έχει υποστεί τελική επεξεργασία θρυμματισμού και ομογενοποίησης.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ  Φυτοnet ECOmpost

Ενίσχυση της γονιμότητας του εδάφους , με οικολογικό τρόπο , χωρίς τους κινδύνους της κοπριάς .
Βελτίωση της υδατοϊκανότητας , για οικονομία στο νερό.
Βελτίωση της δομής του εδάφους , με αύξηση του πορώδους για καλύτερο αερισμό των ριζών.
Ικανότητα συγκράτησης ανόργανων στοιχείων λίπανσης , ώστε να μην εκπλυθούν εύκολα από τα ποτίσματα και να αποδοθούν σταδιακά στα φυτά.
Υποβοηθά την δράση των ωφέλιμων μικροοργανισμών του εδάφους .

 

ΧΡΗΣΕΙΣ – ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

 

ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ  ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Στο στάδιο της φύτευσης αναμιγνύουμε  Φυτοnet ECOmpost με το χώμα του κήπου σε αναλογία 1:2 και απογεμίζουμε τους λάκους φύτευσης.
 Σε εγκατεστημένους θάμνους προσθέτουμε επιφανειακά γύρω από το σημείο φύτευσης ,   10-20 λίτρα Φυτοnet ECOmpost ανά φυτό , ανάλογα με το μέγεθος , 2 φορές τον χρόνο ( Άνοιξη και Φθινόπωρο).
Σε εγκατεστημένα  δέντρα (καλλωπιστικά ή καρποφόρα) προσθέτουμε επιφανειακά γύρω από τον κορμό , 20-50 λίτρα Φυτοnet ECOmpost ανά δέντρο , ανάλογα την ηλικία και το μέγεθος , 2 φορές τον χρόνο ( Άνοιξη  & Φθινόπωρο).
Σε κηπευτικές καλλιέργειες , προσθέτουμε επιφανειακά γύρω από κάθε φυτό , 1-5 λίτρα Φυτοnet ECOmpost κάθε 20 ημέρες , σε όλη την καλλιεργητική περίοδο , ξεκινώντας από την χαμηλή δόση αμέσως μετά την φύτευση , και αυξάνοντας σταδιακά ανάλογα με την ανάπτυξη του φυτού.

ΦΥΤΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Στο στάδιο της αρχικής φύτευσης ή της μεταφύτευσης , αναμιγνύουμε το Φυτοnet ECOmpost με το φυτόχωμα σε αναλογία 1:5.
Σε φυτά που είναι ήδη εγκατεστημένα , αφαιρούμε το επιφανειακό χώμα σε βάθος 3-5 εκατοστών , και το αναπληρώνουμε με Φυτοnet ECOmpost 2 φορές τον χρόνο (Άνοιξη και Φθινόπωρο).

 

ΑΤΤΑΠΟΥΛΓΙΤΗΣ

Το Φυτοnet ECOmpost είναι εμπλουτισμένο με ατταπουλγίτη σε ποσοστό 3γρ/λτ . Ο Ατταπουλγίτης, είναι ένα σπάνιο μαγνησιούχο αργιλοπυριτικό ορυκτό, που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα μεγάλη ικανότητα προσρόφησης νερού, το οποίο αποδίδει στη ρίζα του φυτού όταν επικρατούν ξηροθερμικές συνθήκες.

Βοηθάει στην ανάπτυξη βαθύτερης ρίζας των φυτών. Βελτιώνει την ανάκτηση του ριζικού συστήματος κατά την μεταφύτευση. Μειώνει την συρρίκνωση του εδαφικού υποστρώματος μεταξύ των κύκλων ποτίσματος. Μειώνει τη συμπίεση το εδαφικού υποστρώματος, και επιτυγχάνει τον καλύτερο αερισμό του.

Λειτουργεί ως δεξαμενή θρεπτικών στοιχείων διότι έχει την ιδιότητα να προσροφά το πλεονάζον άζωτο, κάλιο, φωσφόρο και ιχνοστοιχεία προστατεύοντάς τα από έκπλυση και να τα αποδίδει εκ των υστέρων στο φυτό , μέσω μηχανισμού βραδείας αποδέσμευσης ,  λόγω της μεγάλης εναλλακτικής του ικανότητας .

* ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Τα  προϊόντα με την ένδειξη  '' ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ'' είναι απολύτως διαθέσιμα, αλλά λόγω μεγάλου όγκου ή βάρους ή ειδικής συσκευασίας, ή εξαιτίας υψηλής ευπάθειας, δεν είναι δυνατόν ή συμφέρον να αποσταλλούν με courier. 

Για τον λόγο αυτό αποστέλλονται με δικά μας μέσα, αλλά μόνο με τηλεφωνική παραγγελία, ώστε να υπολογίζονται ορθολογικά και πάντα υπέρ του πελάτη τα μεταφορικά έξοδα. Οι αναγραφόμενες τιμές ασφαλώς και ισχύουν και η παραγγελία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα προϊόντα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Φυτοnet ECOmpost

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.00927
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν συνεννόησης
  • 5,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,42€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Φυτοnet, ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ