1. Αρχική
  2. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  3. Ανόργανα
  4. Liquid Blossom
Λιπασματα για λουλουδια - Liquid Blossom λίπασμα για ανθοφορία Ανόργανα Φυτώρια - e-fytonet.gr

Λιπασματα για λουλουδια

Υγρό πλήρες λίπασμα  ανθοφορίας

Το LIQUID BLOSSOM είναι ένα πλήρες λίπασμα με όλα τα βασικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Απορροφάται εύκολα από τα φυτά και ενισχύει την ανθοφορία σε επίπεδο θρέψης γρήγορα και αποτελεσματικά. 
Η στοχευμένη λίπανση 
με το BLOSSOM μας εξασφαλίζει φυτά με πλουσιότερη άνθιση, ζωηρά χρώματα και έντονα αρώματα των άνθεων, καλύτερη καρπόδεση και ισορροπημένη ανάπτυξη.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το BLOSSOM είναι ιδανικό για όλα τα ανθοφόρα φυτά στον κήπο ή το μπαλκόνι. Εφαρμόζεται σε εποχιακά ανθόφυτα, πολυετή ποώδη, θάμνους και δέντρα με ριζοπότισμα ή με διαφυλλικούς ψεκασμούς. Συστήνεται για βουκαμβίλιες, γεράνια, μαργαρίτες, καλλιστήμωνες, ιβίσκους, γιασεμιά, τριανταφυλλιές, ντάλιες κλπ.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Εφαρμογή με πότισμα: διαλύουμε 60-100ml σε 10 λίτρα νερό και ποτίζουμε περιμετρικά από τα φυτά σε ποσότητες ανάλογες του μεγέθους του φυτού. Σε μικρότερα φυτά στον κήπο ή σε γλάστρα, αρκούν 1-2 λίτρα διαλύματος, ενώ σε μεγάλα φυτά μπορεί να χρειαστούν ακόμα και 6-8 λίτρα. Στις γλάστρες προσέχουμε την ποσότητα ώστε να μην βγει από την στράγγιση.
Εφαρμογή με ψεκασμό: διαλύουμε 5-8ml σε 1 λίτρο νερό και ψεκάζουμε το φύλλωμα καθολικά, έχοντας ρυθμίσει τον ψεκαστήρα σε πολύ μικρή διάμετρο σταγόνας (σπρέι), ώστε το διάλυμα να παραμείνει στο φύλλο και να απορροφηθεί.

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ & ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Το BLOSSOM εφαρμόζεται κάθε 15-20 μέρες κατά την αναμενόμενη περίοδο της ανθοφορίας του κάθε είδους, ξεκινώντας 1-2 μήνες νωρίτερα. Δεν κάνουμε εφαρμογές τις ημέρες με ακραίες κλιματικές συνθήκες, καθώς και σε φυτά που προέρχονται από στρες δίψας ή κάυσωνα. Η εφαρμογή με ψεκασμό γίνεται καλύτερα πρωινές ώρες και αφού έχουμε σιγουρευτεί πως δεν θα ακολουθήσει βροχή. Η συστηματική και αδιάληπτη εφαρμογή μας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Χωρητικότητα συσκευασίας 275ml.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ


Συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα φυτοπροστατευτικά και τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα, αλλά προτείνεται πάντα ένα τεστ συνδιαστικότητας.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
  -Συνολικό Άζωτο(Ν):4%
      Ουρικό Άζωτο 4%
 -Συν. Φώσφορος(Ρ2Ο5):5%
      100% διαλυτός σε νερό
 -Συνολικό Κάλιο(Κ2Ο):8%
      100% διαλυτό σε νερό
 -Σίδηρος(Fe):100ppm
 -Ψευδάργυρος(Zn):50ppm
 -Μαγγάνιο(Mn):50ppm
 -Χαλκός(Cu):50ppm
 -Βόριο(B):20ppm

AΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ Αποθηκεύστε σε μέρος δροσερό και ξηρό,
μακριά από παιδιά και τρόφιμα. Μην εκθέτετε το προϊόν σε ηλιακή ακτινοβολία. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια και το δέρμα. Επιβλαβές εάν καταποθεί. Μετά την χρήση πλένετε τα χέρια σας. Ανακυκλώστε την συσκευασία.
ΔΕΝ περιέχει Χλώριο και δεν είναι τοξικό. 
Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 2107793777
ΛΙΠΑΣΜΑ Ε.Κ.
Παραγωγή & διάθεση: ΦYTONET IKE Αμαλιάδος 24 Αχαρνές τκ13672
τηλ.2106740188   info@fytonet.gr

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Liquid Blossom λίπασμα για ανθοφορία

  • Κωδικός Προϊόντος: EP.01115
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 4,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,98€

Ετικέτες: Λιπασματα για λουλουδια, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, Ανόργανα, Φυτοnet