Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Αρχική
  2. Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία επικοινωνίας

www.e-fytonet.gr
Γεωργίου Παπανδρέου 159, Μεταμόρφωση Αττικής ΤΚ14452
Εμφάνιση Χάρτη Google
Τηλέφωνο
210 6740188

Φόρμα επικοινωνίας

Η ιστοσελίδα e-fytonet.gr εφεξής αποκαλούμενη για συντομία ''η ιστοσελίδα'', με σεβασμό στο ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών είναι εναρμονισμένη πλήρως με τον υπερκείμενο ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.

 

Εταιρική ταυτότητα

Η ιστοσελίδα e-fytonet.gr έχει ως ιδιοκτήτη και νόμιμο διαχειριστή την εταιρεία ΦΥΤΟΝΕΤ ΙΚΕ που εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 159 και έχει ΑΡ.ΓΕΜΗ 135001001000.  Η επικοινωνία με την εταιρεία μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο: 2106740188 ή μέσο email : info@e-fytonet.gr .

 

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία (δεδομένα) που είναι πιθανό να συλλέξουμε από χρήστες, πελάτες ή  επισκέπτες της ιστοσελίδας είναι τα εξής: ονοματεπώνυμο, email επικοινωνίας, τηλέφωνο επικοινωνίας  και πλήρη στοιχεία διεύθυνσης. Στη περίπτωση νομικών προσώπων, δύναται να συλλέξουμε επιπλέον την επωνυμία, το επάγγελμα,  το ΑΦΜ  και την ΔΟΥ.

 

Τρόπος συλλογής των δεδομένων

Τα δεδομένα σας συλλέγονται και καταχωρούνται στη βάση επεξεργασίας μας με έναν και μοναδικό τρόπο: με την οικειοθελή συμπλήρωση των αντίστοιχων απαραίτητων ή προαιρετικών πεδίων που κάνει ο οποιοσδήποτε χρήστης της ιστοσελίδας μας όταν αποφασίζει να δημιουργήσει λογαριασμό ή να πραγματοποιήσει αγορά ως επισκέπτης ή να εγγραφεί στα newsletters μας ή σε κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης. Εντός της ιστοσελίδας μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι προς τρίτες ιστοσελίδες, ιστολόγια, μέσα κοινωνικής  δικτύωσης ή forum. H μετάβασή σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία web εκτός του e-fytonet.gr,  έστω και μέσω συνδέσμου από τη δική μας ιστοσελίδα, σας καθιστά υπεύθυνους για την διαχείριση των στοιχείων-δεδομένων σας σε αυτές τις τοποθεσίες χωρίς η δική μας ιστοσελίδα να μπορεί να φέρει ευθύνη. Επίσης τυχόν δημοσιεύσεις, σχόλια, κοινοποιήσεις, συστάσεις, επιδοκιμασίες ή παράπονα που μπορεί ένα πρόσωπο να δημοσιεύσει σε κάποιο μέσο κοινωνικής  δικτύωσης ή κοινωνικό δίκτυο και σχετίζονται με την ιστοσελίδα μας μπορεί να αποτελέσουν πηγή λήψης δεδομένων από τρίτους για την οποία δεν μπορούμε να έχουμε έλεγχο και ουδεμία ευθύνη.

 

Τρόπος χρήσης των δεδομένων

Όλα ανεξαιρέτως τα δεδομένα που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την επεξεργασία, ολοκλήρωση και απόδειξη καθώς και για την νόμιμη έκδοση παραστατικών  τιμολόγησης των παραγγελιών που γίνονται στην ιστοσελίδα.  Επίσης για την διαφημιστική ενημέρωση των χρηστών ή την εμπορική επιβράβευση των συχνών πελατών  μέσω Newsletters  ή μέσω προγράμματος συλλογής πόντων. Οποτεδήποτε ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να μας δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να λαμβάνει newsletters από εμάς  ή/και να διαγράφει οριστικά από τυχόν προγράμματα επιβράβευσης μέσω πόντων. Δεσμευόμαστε κατηγορηματικά πως κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πωλείται ή κοινοποιείται προς τρίτους,  με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων από δικαστικές ή άλλες αρμόδιες αρχές.

 

Διατήρηση δεδομένων

 Για την μέγιστη προστασία των δεδομένων σας λαμβάνονται φυσικά και τεχνικά μέτρα, όπως : κρυπτογράφηση, ανίχνευση τυχόν παραβιάσεων ασφαλείας, περιορισμένη πρόσβαση σε απολύτως απαραίτητο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, χρήση πληροφορικών συστημάτων και ειδικού λογισμικού ασφαλείας και συνεχής έλεγχος και ενημέρωση της τεχνολογίας ασφαλείας. Τα δεδομένα που αφορούν παραγγελίες  επισκεπτών διατηρούνται μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πάροδο του διαστήματος επιστροφής – υπαναχώρησης. Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί κατά την δημιουργία λογαριασμού καθώς και κατά την διάρκεια αγορών πελατών που έχουν κάνει εγγραφή,  διατηρούνται μέχρις ότου τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να έχουν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας. Τέλος δεδομένα που έχουν συλλεχθεί με εγγραφή στα newsletters ή/και στις προωθητικές μας ενέργειες διατηρούνται μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν πως δεν επιθυμούν πλέον λήψη ενημερωτικού υλικού.  Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελούν τα νόμιμα παραστατικά πωλήσεων (αποδείξεις λιανικής πώλησης ή ΔΑΤ ) τα οποία διατηρούνται για τυχόν μελλοντικό φορολογικό έλεγχο όσο διάστημα μας επιβάλλεται από την εκάστοτε φορολογική νομοθεσία.

 

Δικαιώματα χρηστών

Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, μερικής ή ολικής διόρθωσης,  μερικής ή ολικής διαγραφής, περιορισμού ή εναντίωσης στην επεξεργασία, λήψης αντιγράφου για όλα τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε οικειοθελώς καταχωρήσει.

Captcha