Όροι Χρήσης

  1. Αρχική
  2. Όροι Χρήσης

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ιστοσελίδα e-fytonet.gr έχει ως ιδιοκτήτη και νόμιμο διαχειριστή την εταιρεία ΦΥΤΟΝΕΤ ΙΚΕ που εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 159 και έχει ΑΡ.ΓΕΜΗ 135001001000.  Η επικοινωνία με την εταιρεία μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο: 2106740188 ή μέσω email : info@e-fytonet.gr .

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλείστε πριν συνεχίσετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης:

 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Η ΦΥΤΟΝΕΤ ΙΚΕ ως ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος e-fytonet.gr που στη συνέχεια εν συντομία θα καλείται ‘’η ιστοσελίδα’’  έχει τα δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς και αναιτίως τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας εντός των ορίων της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας με απλή ανάρτηση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές δεν αφορούν τρέχουσες ή παρελθούσες παραγγελίες.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας e-fytonet.gr που περιλαμβάνει φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο, γραφικά, πληροφορίες, συμβουλές, άρθρα, καθώς και εμπορικά ή διακριτικά σήματα πλην αυτών που ανήκουν σε τρίτους συνεργάτες ή προμηθευτές, ανήκει στην εταιρεία  ΦΥΤΟΝΕΤ ΙΚΕ και προστατεύεται από τις διατάξεις του Ελληνικού και Διεθνούς δικαίου. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφόρτωση, ή μετάδοση με ή χωρίς  παραποίηση ή συρραφή  του παραπάνω υλικού  ή μέρους αυτού, απαγορεύεται χωρίς την έγγραφη άδεια της ΦΥΤΟΝΕΤ ΙΚΕ.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η ιστοσελίδα καταβάλει κάθε προσπάθεια ούτως ώστε τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν τα προϊόντα μας (διαστάσεις , βάρος , χρώμα ,κτλ) καθώς και οι φωτογραφίες που τα συνοδεύουν αλλά και η διαθεσιμότητα που αναφέρεται να είναι έγκυρα χωρίς όμως να παρέχουμε καμία εγγύηση. Διατηρούμε όμως την επιφύλαξη τυπογραφικών ή άλλων λαθών για τα οποία στα πλαίσια της καλής πίστης δεν ευθυνόμαστε και δεν μας δεσμεύουν. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας που εκ παραδρομής ή από ευθύνη συνεργάτη αναφέρθηκε ως έγκυρη, ενημερώνουμε τον πελάτη άμεσα στην φάση της επεξεργασίας της παραγγελίας. Επίσης επιφυλασσόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλεται σε ανώτερη βία ή σε ειδικές συνθήκες. Σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα ή η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΦΥΤΟΝΕΤ ΙΚΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τιμές που εμφανίζονται για κάθε προϊόν περιέχουν τον νόμιμο ΦΠΑ και είναι τελικές. Αφορούν δε, αγορές μέσω της ιστοσελίδας, και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεώνουν ή δεσμεύουν τους μεταπωλητές μας να ακολουθήσουν τις ίδιες τιμές στα αντίστοιχα προϊόντα. Η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά ή άλλα λάθη κατά την καταχώρηση, παρά μόνο έως την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη πριν την αποστολή της παραγγελίας. Άλλως είναι υποχρεωμένη να προβεί σε αποκατάσταση με αντιλογισμό με δική της ευθύνη. Στο τέλος της παραγγελίας μπορεί να υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων για τα οποία ο πελάτης θα ενημερωθεί έγκαιρα και με σαφήνεια, και η αποστολή θα ξεκινήσει μόνο κατόπιν τελικής εγκρίσεως από τον πελάτη με mail.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας με την συνέχιση της πλοήγησης συμφωνούν και αποδέχονται την καλόπιστη χρήση. Συγκεκριμένα βεβαιώνουν πως δεν θα κάνουν κατάχρηση των δυνατοτήτων, ή των πόρων της ιστοσελίδας, δεν θα χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα ή το όνομά της ή τα εμπορικά και διακριτικά της σήματα, για να αποστείλουν, μεταδώσουν, ή δημοσιεύσουν με οποιονδήποτε τρόπο, οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο ή δεδομένο που είναι παράνομο, βλαπτικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, απειλητικό, υβριστικό προς την ιστοσελίδα ή τρίτους, ή παραβιάζει το νόμιμο απόρρητο, τα πνευματικά δικαιώματα, ή την προστατευόμενη ευρεσιτεχνία τρίτων, ή περιέχει κακόβουλο λογισμικό που δύναται να βλάψει ή να διακόψει πληροφοριακά συστήματα, ή να προκαλέσει παρότρυνση τρίτων για παράνομη δραστηριότητα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε και να ζητήσετε αντικατάσταση σε προϊόντα που αγοράσατε μέσω του  e-fytonet.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών, στις εξής περιπτώσεις:

  1. Όταν έχει γίνει λανθασμένη τιμολόγηση ή όταν παραλάβετε λάθος ή εντελώς άλλα προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε με υπαιτιότητα του e-fytonet.gr 
  2. Όταν έχει γίνει λανθασμένη τιμολόγηση ή όταν παραλάβετε λάθος ή εντελώς άλλα προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε με υπαιτιότητα δική σας
  3. Όταν παραλάβετε κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά ή λόγο κακής συσκευασίας κατεστραμμένα προϊόντα
  4. Όταν παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν
  5. Αναίτια λόγο υπαναχώρησης

Σε όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή γίνεται στην αρχική συσκευασία μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη ή τιμολόγιο). Για τις περιπτώσεις 1,3,4 τα μεταφορικά επιβαρύνουν την ιστοσελίδα e-fytonet.gr, ενώ για τις περιπτώσεις 2 και 5 τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις 1,2 και 5 τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον ίδιο πελάτη ή σε περίπτωση που η ιστοσελίδα e-fytonet.gr κρίνει ότι υπάρχει κατάχρηση του δικαιώματος επιστροφής ή γενικότερη κακόπιστη δράση του πελάτη, έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος. Οπωσδήποτε η επιστροφή προϊόντος γίνεται κατόπιν συνεννόησης των δυο μερών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Η εταιρεία με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι σε θέματα παραβίασης του ιδιωτικού απορρήτου, καταβάλει κάθε προσπάθεια λαμβάνοντας μέτρα για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας κατά την πλοήγηση και κατά τις συναλλαγές. Συγκεκριμένα οι απλοί επισκέπτες που δεν κάνουν εγγραφή ή συναλλαγή, απολαμβάνουν έναν ασφαλισμένο ιστότοπο με πιστοποιητικό που εκδόθηκε από τον εκδότη: COMODO RSA Domain Validation Secure Server CA. Οι χρήστες που κάνουν εγγραφή, αναγνωρίζονται μοναδικά και με ασφάλεια με την χρήση δύο κωδικών (username ή mail  και password).  Μπορείτε να μεταβάλλετε τον μυστικό κωδικό εισόδου (password) όσο συχνά θέλετε και πρέπει να φροντίζετε ώστε να μην περιέλθει σε γνώση τρίτου μη εξουσιοδοτημένου προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι πως μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Επιπλέον κάθε ανταλλαγή μηνύματος ή πληροφορίας συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων σας, των παραγγελιών σας, ή άλλων δεδομένων, γίνεται από τον υπολογιστή ή το σύστημα του χρήστη προς το σύστημα εξυπηρέτησης της ιστοσελίδας (server) με κωδικοποίηση SSL128bit. Επίσης το σύστημα εξυπηρέτησης της ιστοσελίδας (server) έχει περιορισμένη πρόσβαση με έλεγχο firewall, έναντι μη εξουσιοδοτημένων χρηστών, και η εταιρεία έχει εκχωρήσει δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης σε πολύ περιορισμένο, ειδικά εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό. Τέλος οι συναλλαγές σας είναι απολύτως απόρρητες, και ως κομμάτι των προσωπικών σας δεδομένων προστατεύονται και δεν κοινοποιούνται σε κανέναν, για κανένα σκοπό, με εξαίρεση τις δικαστικές ή άλλες αρμόδιες αρχές.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η ιστοσελίδα e-fytonet.gr, με σεβασμό στο ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών είναι εναρμονισμένη πλήρως με τον υπερκείμενο ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Τα προσωπικά στοιχεία (δεδομένα) που είναι πιθανό να συλλέξουμε από χρήστες, πελάτες ή  επισκέπτες της ιστοσελίδας είναι τα εξής: ονοματεπώνυμο, email επικοινωνίας, τηλέφωνο επικοινωνίας  και πλήρη στοιχεία διεύθυνσης. Στη περίπτωση νομικών προσώπων, δύναται να συλλέξουμε επιπλέον την επωνυμία, το επάγγελμα,  το ΑΦΜ  και την ΔΟΥ. Τα δεδομένα σας συλλέγονται και καταχωρούνται στη βάση επεξεργασίας μας με έναν και μοναδικό τρόπο: με την οικειοθελή συμπλήρωση των αντίστοιχων απαραίτητων ή προαιρετικών πεδίων που κάνει ο οποιοσδήποτε χρήστης της ιστοσελίδας μας όταν αποφασίζει να δημιουργήσει λογαριασμό ή να πραγματοποιήσει αγορά ως επισκέπτης ή να εγγραφεί στα newsletters μας ή σε κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης. Εντός της ιστοσελίδας μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι προς τρίτες ιστοσελίδες, ιστολόγια, μέσα κοινωνικής  δικτύωσης ή forum. H μετάβασή σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία web εκτός του e-fytonet.gr,  έστω και μέσω συνδέσμου από τη δική μας ιστοσελίδα, σας καθιστά υπεύθυνους για την διαχείριση των στοιχείων-δεδομένων σας σε αυτές τις τοποθεσίες χωρίς η δική μας ιστοσελίδα να μπορεί να φέρει ευθύνη. Επίσης τυχόν δημοσιεύσεις, σχόλια, κοινοποιήσεις, συστάσεις, επιδοκιμασίες ή παράπονα που μπορεί ένα πρόσωπο να δημοσιεύσει σε κάποιο μέσο κοινωνικής  δικτύωσης ή κοινωνικό δίκτυο και σχετίζονται με την ιστοσελίδα μας μπορεί να αποτελέσουν  πηγή λήψης δεδομένων από τρίτους για την οποία δεν μπορούμε να έχουμε έλεγχο και ουδεμία ευθύνη. Όλα ανεξαιρέτως τα δεδομένα που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την επεξεργασία, ολοκλήρωση και απόδειξη καθώς και για την νόμιμη έκδοση παραστατικών  τιμολόγησης των παραγγελιών που γίνονται στην ιστοσελίδα.  Επίσης για την διαφημιστική ενημέρωση των χρηστών ή την εμπορική επιβράβευση των συχνών πελατών  μέσω Newsletters  ή μέσω προγράμματος συλλογής πόντων. Οποτεδήποτε ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να μας δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να λαμβάνει newsletters από εμάς  ή/και να διαγράφει οριστικά από τυχόν προγράμματα επιβράβευσης μέσω πόντων. Δεσμευόμαστε κατηγορηματικά πως κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πωλείται ή κοινοποιείται προς τρίτους,  με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων από δικαστικές ή άλλες αρμόδιες αρχές. Για την μέγιστη προστασία των δεδομένων σας λαμβάνονται φυσικά και τεχνικά μέτρα, όπως : κρυπτογράφηση, ανίχνευση τυχόν παραβιάσεων ασφαλείας, περιορισμένη πρόσβαση σε απολύτως απαραίτητο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, χρήση πληροφορικών συστημάτων και ειδικού λογισμικού ασφαλείας και συνεχής έλεγχος και ενημέρωση της τεχνολογίας ασφαλείας. Τα δεδομένα που αφορούν παραγγελίες  επισκεπτών διατηρούνται μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πάροδο του διαστήματος επιστροφής – υπαναχώρησης. Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί κατά την δημιουργία λογαριασμού καθώς και κατά την διάρκεια αγορών πελατών που έχουν κάνει εγγραφή,  διατηρούνται μέχρις ότου τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να έχουν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας. Τέλος δεδομένα που έχουν συλλεχθεί με εγγραφή στα newsletters ή/και στις προωθητικές μας ενέργειες διατηρούνται μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν πως δεν επιθυμούν πλέον λήψη ενημερωτικού υλικού. Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελούν τα νόμιμα παραστατικά πωλήσεων (αποδείξεις λιανικής πώλησης ή ΔΑΤ ) τα οποία διατηρούνται για τυχόν μελλοντικό φορολογικό έλεγχο όσο διάστημα μας επιβάλλεται από την εκάστοτε φορολογική νομοθεσία. Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, μερικής ή ολικής διόρθωσης,  μερικής ή ολικής διαγραφής, περιορισμού ή εναντίωσης στην επεξεργασία, λήψης αντιγράφου για όλα τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε οικειοθελώς καταχωρήσει.

COOKIES

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού - web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ). Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν συλλέγουν ή μεταφέρουν προσωπικές πληροφορίες του επισκέπτη προς την ιστοσελίδα ή προς τρίτους, ικανές να επιτρέψουν επικοινωνία με τον επισκέπτη , όπως για παράδειγμα διευθύνσεις e-mail κλπ. Επίσης ανά πάσα στιγμή τα cookies μπορούν να διαγραφούν μόνιμα από το σύστημα του επισκέπτη ή και να μπλοκαριστεί η χρήση τους ολικά και εξ’ αρχής, κάνοντας κατάλληλες ρυθμίσεις στον φυλλομετρητή. Η ιστοσελίδα e-fytonet.gr  χρησιμοποιεί cookies με σκοπό την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης,   των παρακάτω κατηγοριών:

«Cookies» που είναι απαραίτητα για την αναγνώριση ή/και διατήρηση περιεχομένου που εισάγει ο συνδρομητής ή χρήστης κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) στην ιστοσελίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης σύνδεσης. Για παράδειγμα τέτοια «cookies» είναι απαραίτητα κατά τη συμπλήρωση μίας ηλεκτρονικής φόρμας από τον χρήστη ή για την καταχώριση των αγορών του χρήστη με επιλογή του κουμπιού «προσθήκη στο καλάθι».  Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και τα «επίμονα» (persistent) «cookies» που εγκαθίστανται για τον ίδιο σκοπό και διαρκούν για διάστημα μερικών ωρών.

«Cookies» που είναι απαραίτητα για την αυθεντικοποίηση του συνδρομητή ή χρήστη σε υπηρεσίες που απαιτούν αυθεντικοποίηση (π.χ. κατά την πραγματοποίηση μίας τραπεζικής συναλλαγής μέσω του διαδικτύου).

«Cookies» που εγκαθίστανται με σκοπό την ασφάλεια του συνδρομητή ή χρήστη, όπως για παράδειγμα  «cookies» που εντοπίζουν επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες εισόδου στον λογαριασμό ενός χρήστη στην  συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

«Cookies» με πολυμεσικό  περιεχόμενο, όπως flash player «cookies», κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) στην ιστοσελίδα. Τέτοια είναι για παράδειγμα τα  «cookies» που εγκαθίστανται με την προβολή ενός βίντεο στην ιστοσελίδα που έχει επισκεφτεί ο χρήστης.

«Cookies» που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση της τεχνικής της κατανομής φορτίου (load balancing) σε μία σύνδεση στην ιστοσελίδα .

«Cookies» που «θυμούνται» τις επιλογές του συνδρομητή ή χρήστη σχετικά με την παρουσίαση της ιστοσελίδας (π.χ. «cookies» που αφορούν την επιλογή της γλώσσας ή της παρουσίασης αποτελεσμάτων αναζήτησης στην ιστοσελίδα).

«Cookies» που εγκαθίστανται με σκοπό την στατιστική ανάλυση (web analytics) , και  αφορούν αποκλειστικά την στατιστική ανάλυση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, όπως για παράδειγμα τυχόν σφάλματα της ιστοσελίδας, περισσότερο ενδιαφέροντα θέματα, ώρες αιχμής του εξυπηρετητή κλπ.

Με την συνέχιση της πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με την χρήση cookies. Άλλως παρακαλούμε μεταβείτε στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας και επιλέξτε τον αποκλεισμό των cookies, αν και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει καθυστερήσεις ή και δυσλειτουργία στην εμφάνιση του ιστότοπου e-fytonet.gr  .