Τρόποι Αποστολής & Έξοδα

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής & Έξοδα

Η αποστολή των εμπορευμάτων από το e-fytonet.gr γίνεται την επόμενη εργάσιμη από την επεξεργασία της παραγγελίας, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ

Παραγγελίες άνω των 100€ για την Αττική (εκτός υπολοίπου) και άνω των 200€ για την υπόλοιπη Ελλάδα , εκτελούνται χωρίς χρέωση μεταφορικών. Για μικρότερες παραγγελίες , που απαιτούν ειδικό χειρισμό και δεν είναι δυνατό να μεταφερθούν με courier λόγω βάρους , όγκου ή ευπαθούς φύσεως, γίνεται χρέωση κατόπιν συνεννόησης.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ)

ΑΠΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50  € μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ,με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,50 € μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,40 €. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής-πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).
Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,50 € μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,40 €. Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς εντός πόλης 4,20  €  εως 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,30€ .
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς ανεξαρτήτως προορισμού επαρχίας χερσαίου ή νησιωτικού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,50 € μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,40 €. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ
Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 23,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 10 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 7,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 10 κιλών, η χρέωση ανέρχεται σε 6,00€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς (με παράδοση εντός 2-4 εργάσιμων ημερών).                
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ
Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 7,00€.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ
Οι αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται κατά περίπτωση κατόπιν συνεννόησης.

ΧΡΕΩΣΗ ΟΓΚΟΥ
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της.
Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
Παραδίδουμε τις παραγγελίες σας σε οποιοδήποτε πρακτορείο ΙΜΕ στην Αττική μας υποδείξετε για οποιονδήποτε προορισμό, χερσαίο ή νησιωτικό, με χρέωση 5€ για παραγγελίες μικρού ή μεσαίου όγκου και βάρους έως 25 κιλά  και 10€ για μεγαλύτερες παραγγελίες. Η επιπλέον χρέωση της μεταφορικής εταιρείας έως τον τελικό προορισμό, βαραίνει τον πελάτη. Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία, δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Καθημερινές και Σαββατοκύριακα, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση άφιξης της παραγγελίας στο κατάστημα που επιλέξατε, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Κατάστημα 1 :  Ηράκλειο Αττικής, Κουντουριώτου 13 τκ14122. Τηλέφωνο: 2102841643

Κατάστημα  2 : Μεταμόρφωση Αττικής, Γεωργίου Παπανδρέου 159 τκ14452.  Τηλέφωνο 2114240992

 

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ
Για τα προϊόντα και τις παραγγελίες που πρόκειται να μεταφερθούν με courier,  ο υπολογισμός των μεταφορικών εξόδων γίνεται αυτόματα στο καλάθι πριν την επιβεβαίωση. Εάν η παραγγελία είναι ογκώδης, ή βαριά, ή περιλαμβάνει έστω και ένα προϊόν με ένδειξη κατόπιν συνεννόησης, σας κάνουμε τον υπολογισμό και επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά πριν την αποστολή για επιβεβαίωση. Σε καμία περίπτωση δεν ξεκινάει αποστολή εάν δεν έχετε ενημερωθεί απολύτως για το σύνολο των επιβαρύνσεων και δεν τις έχετε αποδεχθεί.