Σχετικά με εμας

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με εμας

Η πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης φυτών και συναφών ειδών για το μπαλκόνι και τον κήπο.  Φροντίσαμε να έχουμε ένα κατάστημα κάπου κοντά σας και συνεχώς επεκτείνουμε το δίκτυό μας. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα απομακρυσμένων αγορών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος e-fytonet.gr  .

Στα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλλωπιστικά φυτά για κάθε χώρο. Δέντρα, θάμνους, φυτά εδαφοκάλυψης, αναρριχώμενα, εποχικά ανθόφυτα, φυτά για φράχτες, κωνοφόρα καθώς επίσης και καρποφόρα δέντρα και σπορόφυτα λαχανικών .

Επίσης γλάστρες πήλινες, πλαστικές  και μεταλλικές, κασπώ και βάσεις .

Μπορείτε να βρείτε φυτοχώματα, λιπάσματα, υλικά και σκευάσματα για βιολογική καλλιέργεια,  προγραμματιστές και εξαρτήματα για αυτόματο πότισμα, ειδικά εδαφοβελτιωτικά (όπως τύρφες, περλίτη, κομπόστ, κοπριά, ζεόλιθο), διακοσμητικά υλικά για τον κήπο και το μπαλκόνι, εργαλεία κηπουρικής και μηχανήματα κηποτεχνίας, αδρανή υλικά εδαφοκάλυψης (όπως βότσαλα και φλοιό πεύκου), σπόρους, βολβούς και ότι άλλο χρειάζεται ο ερασιτέχνης κηπουρός.

 Περισσότερο όμως θα βρείτε ανθρώπινη και φιλική  εξυπηρέτηση,  από  ανθρώπους  με γνώση και εξειδίκευση, ποιότητα και οικονομία .

Αναζητήστε τα μοναδικά προϊόντα Φυτοnet και θα εκπλαγείτε από την ποιότητά τους.  Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και κερδίστε όλο το χρόνο.

Φυτοnet :  ''Τα καλύτερα φυτώρια της πόλης'' !!!