Πολιτική Επιστροφών

  1. Αρχική
  2. Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε και να ζητήσετε αντικατάσταση σε προϊόντα που αγοράσατε μέσω του  e-fytonet.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών, στις εξής περιπτώσεις:

  1. Όταν έχει γίνει λανθασμένη τιμολόγηση ή όταν παραλάβετε λάθος ή εντελώς άλλα προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε με υπαιτιότητα του e-fytonet.gr 
  2. Όταν έχει γίνει λανθασμένη τιμολόγηση ή όταν παραλάβετε λάθος ή εντελώς άλλα προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε με υπαιτιότητα δική σας
  3. Όταν παραλάβετε κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά ή λόγο κακής συσκευασίας κατεστραμμένα προϊόντα
  4. Όταν παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν
  5. Αναίτια λόγο υπαναχώρησης

Σε όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή γίνεται στην αρχική συσκευασία μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη ή τιμολόγιο). Για τις περιπτώσεις 1,3,4 τα μεταφορικά επιβαρύνουν την ιστοσελίδα e-fytonet.gr, ενώ για τις περιπτώσεις 2 και 5 τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις 1,2 και 5 τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον ίδιο πελάτη ή σε περίπτωση που η ιστοσελίδα e-fytonet.gr κρίνει ότι υπάρχει κατάχρηση του δικαιώματος επιστροφής ή γενικότερη κακόπιστη δράση του πελάτη, έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος.

Οπωσδήποτε η επιστροφή προϊόντος γίνεται κατόπιν συνεννόησης των δυο μερών.